OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 24. csütörtök
Ismertető


2018. január 1., hétfő 23:23

A Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP) közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. január 1., hétfő (OS) - A Vállalkozók Szövetsége(VSZ) vezette ellenzéki koalícióhoz csatlakozik az FGRP! Az FGRP, a "Rendszerváltók" pártjának Alapelvei!(1)

    A Földművelők-, Gazdálkodók, és az Új Élet Rendszerváltó Pártja 2014.12.31. napján vált hivatalosan is bejegyzett párttá, Blazovich Tímea elnök asszony vezetése mellett.

       A párt megalakulását a valós tenni akarás motiválta azokért az emberekért, akik elvesztették a reményt egy jobb élet iránt, akik csalódtak a különböző izmusokban, pártokban.

       Mindenkinek lehetőséget adunk a biztonságos, nyugodt életre: életkortól, származástól, nemtől függetlenül! . Megszüntetjük a teljesítmény nélküli jövedelem-kiáramlást! Lecsökkentjük az adminisztrációt, a bürokráciát: a korrupciót keményebben szankcionáljuk!

        Az egészségügyet anyagi szempontból megerősítjük: csökkentjük, és  ésszerű keretek közé szorítjuk a várólistákat, a diagnosztikai lehetőségek elérhetőségét kibővítjük!
Az esélyegyenlőség biztosítása mellett olyan környezet megteremtésére törekszünk, ahol a magyar mezőgazdaság, és a magyar ipar fellendítése kerül a középpontba. Bevezetjük a gyakornoki rendszert, hogy a fiatalok a tapasztalt szakemberektől tanulják meg a szakmájukat!
Támogatjuk a falusi életforma megújulását!  Elősegítjük a saját célra, és az leadásra történő termelést (háztájik). Az állami átvétel, feldolgozás, és az export hátterét megteremtjük Ezek hatására a fizetőképes kereslet növekedése a városokban is új munkahelyeket teremt!


     Kiadó: Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.