OS Országos Sajtószolgálat
2018. december 12. szerda
Ismertető


2018. január 1., hétfő 23:24

A(z) Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP) közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. január 1., hétfő (OS) - A Vállalkozók Szövetsége(VSZ) vezette ellenzéki koalícióhoz csatlakozunk! Az FGRP Alapelvei!(2)

    Az alternatív energia-források elterjedését segítjük elő, amivel feleslegessé tesszük az atomerőmű bővítését!

A fiataljaink helyes erkölcsi nevelésének érdekében visszaadjuk a szülők, tanárok jogait. Haza,- család,- emberszeretetre neveljük a gyermekeket.

Az Alkotmányunkat, a munka-törvénykönyvét visszaállítjuk eredeti formájába. Népszavazást tartunk minden fontosabb döntés meghozatalakor, érvényesítve ezzel a választópolgárok akaratát.

A szociális hálót helyrehozzuk, ezzel biztonságérzetet adunk az állampolgároknak.
Esélyt adunk minden munkakeresőnek az elhelyezkedésre, tisztességes bérezés mellett. Minimálisra csökkentjük a megélhetési bűnözést, ezzel párhuzamban szorgalmazzuk a szigorúbb, a jövedelemmel, és az elkövetett bűncselekménnyel arányos büntetések kiszabását.

Céljaink eléréséhez keressük az FGRP alapelveivel egyetértő, velünk azonosulni tudó szervezetek, magánemberek együttműködését, segítségét,   akik elfogadják, és magukévá tudják tenni törekvéseinket!

Blazovich Tímea
FGRP elnöke

Ps: Az FGRP az idők szavát felismerve csatlakozik a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) vezette ellenzéki koalícióhoz, hogy sikerüljön végre a Fidesz kormány leváltása. A Fidesz leváltható a VSZ Harmadik Erő -Magyarok Magyarországért Koalíciójával.
A VSZ központi jelszava,egyedüliként számol az állampolgárokkal is:
"Csak együtt sikerülhet"
06-70-398-9160
kampany@vallalkozokszovetsege.com

     Kiadó: Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.