OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2018. január 2., kedd 06:46

A Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP) közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. január 1., hétfő (OS) - Az FGRP a Vállakozók Szövetsége(VSZ) ellenzéki tömörüléséhez csatlakozott! A VSZ HARMADIK ERŐ -Magyarok Magyarországért 2018 programja megfelelő az országnak és az új rendszerváltásnak.  Az FGRP Párt Ideológiája! (2)

    Kategorikusan meg kell szűntetni minden olyan oktatást, ami csorbítja a nemzeti érzést és indokolatlan bűntudatot ültet el bennük a történelem félremagyarázása által. Felesleges dolgokat nem kell tanítani, de azt amire szükség lesz a munkahelyen, és az életben, azt differenciáltan tanítani KELL! Jelenleg ez nem így van!

Az oktatás területén központi helyen szerepeltetjük a valós magyar történelem megismerését. Ahol kiemelt figyelem fordítódik nagy magyarjaink példaként való bemutatására! Jó példákra van szükség, hogy a fiataljaink felnőve nagybetűs EMBERRÉ váljanak. Értékes tagjai legyenek mind nemzetünknek, mind családjuknak! A kirekesztettség megszüntetése, a nép felemelése, a megélhetés, az emberi jogok biztosítása nélkül nincs demokrácia, és csak ezek megteremtése után építhető egy erős, és összetartó nemzet!
A sorkatonaság bevezetését támogatjuk, ahogy erre lehetőségünk lesz. Szerintünk 6 hónap alapkiképzés elegendő ahhoz, hogy a fiatalok elsajátítsák a fegyverhasználatot, és alap katasztrófavédelmi oktatásban részesüljenek. A megfelelő katonai képzés mellett fegyelmet, hazaszeretetet tanulhatnak, megismerkedhetnek az összetartozás fogalmával. A régi katonai-szolgálatnál levő hibákat kiküszöböljük, hogy az emberség, a bajtársiasság kerüljön előtérbe.


     Kiadó: Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.