OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 22. kedd
Ismertető


2018. január 2., kedd 06:46

A Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP) közleménye (3. rész)
    Budapest, 2018. január 1., hétfő (OS) - Az FGRP a Vállakozók Szövetsége(VSZ) ellenzéki tömörüléséhez csatlakozott! A VSZ HARMADIK ERŐ -Magyarok Magyarországért 2018 programja megfelelő az országnak és az új rendszerváltásnak.  Az FGRP Párt Ideológiája! (3)

    Ez a fiatalok számára is hitet, sikerélményt kell biztosítson, növelje önbizalmukat, hogy a  család számára értékesebb fiatalembert adunk vissza. Így szükség esetén, akár katasztrófa-helyzetben is segíthetnek a lakosságnak. A fiataljaink helyes erkölcsi nevelésének érdekében visszaadjuk a szülők, tanárok jogait. Haza,- család,- emberszeretetre neveljük a gyermekeket.

Az Alkotmányunkat visszaállítjuk eredeti formájába, ahogy a Munka törvénykönyvét is, amit megerősítünk. Időszakosan népszavazást tartunk a fontosabb kérdésekben, érvényesítve ezzel a választópolgárok akaratát.Az átfogó programunk keretében kiegyensúlyozott, békés környezetet hozunk létre minden egyes Magyar állampolgár számára, ahol a munkájukkal arányos tisztességes bérezés mellett teremtünk esélyegyenlőséget!

A szociális hálót helyre hozzuk, biztonságérzetet adunk az állampolgároknak.
Minimálisra csökkentjük a megélhetési bűnözést, ezzel párhuzamban szorgalmazzuk a szigorúbb, a jövedelemmel és az elkövetett kárral arányos büntetések kiszabását. Az egészségügyet újra működőképessé tesszük! A várólistákat jelentősen csökkentjük, a körülményeket javítjuk, az egészségügyben dolgozókat mind erkölcsi, mind anyagi értelemben megbecsüljük!


     Kiadó: Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.