OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. január 2., kedd 07:19

A Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP) közleménye (3. rész)
    Budapest, 2018. január 1., hétfő (OS) - Az FGRP a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) vezette ellenzéki koalícióhoz csatlakozik! Az FGRP, a "Rendszerváltók" Pártjának  rövidített programja. (3)

    Az aránytalan, igazságtalan jövedelmeket, juttatásokat, költségtérítéseket  felülvizsgáljuk. Hazánkban irreálisan nagy mértékű a teljesítménnyel nem arányos jövedelem-kiáramlás a magas fizetésűek esetében.

Az állami kiadások rendszerét felülvizsgáljuk és ésszerűen csökkentjük!.

Az uniós, és a magyar támogatási rendszert átalakítjuk, ahogy a pályázati rendszert is. Tarthatatlan, hogy minden támogatást csak a "kiskirályok, és a csókosok" kapják meg: az átlagpolgárnak nem jár semmi! A közbeszerzéseket átalakítjuk, az indokolatlan titkosításokat feloldjuk.

A veszélyes, és bizonytalan Paks-bővítés helyett az alternatív energia fejlesztését támogatjuk: termálvíz, geotermikus energia, napenergia, szélenergia, többcélú víztározók, kis vízierőművek stb.

A turizmus, a mezőgazdaság (háztáji gazdálkodás, felvásárlás, feldolgozás állami megszervezése, és működtetése) fejlesztése.

A falusi életforma, gazdálkodás nagyon jelentős támogatása!

A különféle juttatások (segély, rezsi-csökkentés, Erzsébet-utalvány, Szép-kártya, közgyógy, lakáskorszerűsítési-támogatások stb.) csak rászorultsági alapon járhatnak! Érthetetlen, hogy Magyarországon a gazdagokat segélyezik. Indokolatlan számukra ilyen juttatásokat adni, közben emiatt a leginkább rászorulóknak nem jut elegendő segítség.

     Kiadó: Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.