OS Országos Sajtószolgálat
2018. december 11. kedd
Ismertető


2018. január 2., kedd 07:19

A Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP) közleménye (4. rész)
    Budapest, 2018. január 1., hétfő (OS) - Az FGRP a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) vezette ellenzéki koalícióhoz csatlakozik! Az FGRP, a "Rendszerváltók" Pártjának  rövidített programja. (4)

    Biztosítjuk a népszavazások olcsó, és hatékony lehetőségét minden fontos esetben!

A deviza-hitelek végleges, és korrekt rendezése megfelezett árfolyamon!

Az egészségügyben lecsökkentjük a várólistákat, a körülményeket javítjuk, anyagilag támogatjuk az eszközellátást, és az indokolt béremeléseket! Az oktatásügynél megfelelő tantervet készítünk az elismert pedagógusok bevonásával! Bevezetjük a gyakornoki rendszert!

Fenti intézkedésekkel a létbiztonság, a közbiztonság, az állampolgárok egészségi állapota, és komfortérzete is hatalmasat javul!  

Javaslataink a fizetőképes kereslet ugrásszerű növekedését okozzák, mely új munkahelyek százezreit hozza létre! Programunk segítségével a gazdaság fejlődése beindul. Biztosítva lesz a megélhetés mindenki számára, de pluszjövedelem csak a valós teljesítmény arányában jár! Jelenleg országunkban ez nem így van! Most kb. 3 millió magyar ember van mélyszegénységben és további közel 2 millió a létminimum alatt! Az elszegényedés, elszegényítés tovább folyik: és ez senkinek se előnyös! Teljesen rossz irányba megy az ország, mert ilyen mértékű elszegényedéssel elsőkből az utolsók közé kerültünk a környező országok között is! És van lejjebb is: ha nem változtatunk, akkor szakadékba zuhan az ország!

     Kiadó: Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.