2018. október 17. szerda

2018. január 2., kedd 07:19

A Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP) közleménye (6. rész)
    Budapest, 2018. január 1., hétfő (OS) - Az FGRP a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) vezette ellenzéki koalícióhoz csatlakozik! Az FGRP, a "Rendszerváltók" Pártjának  rövidített programja. (6)

Mi betemetjük azokat az árkokat, amiket az előző pártok ástak a magyar társadalomban: egymásnak ugrasztották a beteget a dolgozóval, falusit a városival, az időset a fiatallal, a szegényt a gazdagabbal, és a jobboldalit a baloldalival!

Ezerfelé szakadt az ország! Így nem lehet országot, nemzetet építeni, ha kirekesztjük a lakosság felét a megélhetés lehetőségéből!

Mi a falusi életformának is adunk egy nagyon erős preferenciát! Célunk, hogy érje meg falura költözni, és a háztájiban termelni, akár saját célra, akár piacra, akár leadásra! Ezzel a fővárost, és a nagyvárosokat tehermentesítjük(csökken a zsúfoltság, a munkanélküli nyomás), és a fizetőképes kereslet JELENTŐS növekedésével a városokban, nagyvárosokban sok új munkahely létesülhet, hiszen a falusiak a többlet-jövedelmüket a városokban fogják elkölteni! A termelő, és szolgáltató szektor növekedni fog! Budapest és a nagyvárosok zsúfoltsága csökken, a közbiztonság NAGYSÁGRENDILEG javul! Ezeken kívül a programunk eredményeként Budapest és a városok élhetőbbé, egészségesebbé, biztonságosabbá válnak! Tehát nem igaz, hogy a fővárosra, és a városokra nem figyel a pártunk!

A társadalmi problémák, melyek most az alsó-és egyre inkább a középrétegeket érintik, előbb-utóbb elérik a legfelsőbb rétegeket is, mert a kialakuló, és egyre erősödő feszültséget nem lehet sokáig kordában tartani!

Kiadó: Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP)