OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 20. vasárnap
Ismertető


2018. január 2., kedd 07:19

A Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP) közleménye (6. rész)
    Budapest, 2018. január 1., hétfő (OS) - Az FGRP a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) vezette ellenzéki koalícióhoz csatlakozik! Az FGRP, a "Rendszerváltók" Pártjának  rövidített programja. (6)

    Mi betemetjük azokat az árkokat, amiket az előző pártok ástak a magyar társadalomban: egymásnak ugrasztották a beteget a dolgozóval, falusit a városival, az időset a fiatallal, a szegényt a gazdagabbal, és a jobboldalit a baloldalival!

Ezerfelé szakadt az ország! Így nem lehet országot, nemzetet építeni, ha kirekesztjük a lakosság felét a megélhetés lehetőségéből!

Mi a falusi életformának is adunk egy nagyon erős preferenciát! Célunk, hogy érje meg falura költözni, és a háztájiban termelni, akár saját célra, akár piacra, akár leadásra! Ezzel a fővárost, és a nagyvárosokat tehermentesítjük(csökken a zsúfoltság, a munkanélküli nyomás), és a fizetőképes kereslet JELENTŐS növekedésével a városokban, nagyvárosokban sok új munkahely létesülhet, hiszen a falusiak a többlet-jövedelmüket a városokban fogják elkölteni! A termelő, és szolgáltató szektor növekedni fog! Budapest és a nagyvárosok zsúfoltsága csökken, a közbiztonság NAGYSÁGRENDILEG javul! Ezeken kívül a programunk eredményeként Budapest és a városok élhetőbbé, egészségesebbé, biztonságosabbá válnak! Tehát nem igaz, hogy a fővárosra, és a városokra nem figyel a pártunk!

A társadalmi problémák, melyek most az alsó-és egyre inkább a középrétegeket érintik, előbb-utóbb elérik a legfelsőbb rétegeket is, mert a kialakuló, és egyre erősödő feszültséget nem lehet sokáig kordában tartani!

     Kiadó: Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.