OS Országos Sajtószolgálat
2018. december 15. szombat
Ismertető


2018. január 2., kedd 07:19

A Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP) közleménye (7. rész)
    Budapest, 2018. január 2., kedd (OS) - Az FGRP a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) vezette ellenzéki koalícióhoz csatlakozik! Az FGRP, a "Rendszerváltók" Pártjának rövidített programja. (7)

    Látható, hogy mi mindenben mások vagyunk mint a többi párt! Nem akarunk káoszt, anarchiát, nem akarjuk felforgatni az országot: lehet békésen is megoldani a problémákat, közmegegyezéssel! Meg fogjuk nyerni a programunkkal az alsó-és középrétegeket, és a felső rétegek felelősséggel gondolkodó részét is! Ugyanis nekik is érdekük a biztonságos, a kiszámítható környezet, a fejlődő gazdaság, a növekvő fizetőképes kereslet! A környező országokkal is békére törekszünk!

Kérünk egy esélyt: álljanak mellénk, álljatok mellénk, hogy már pár éven belül minden Magyar embernek jobb élete lehessen!
Várjuk az időhúzó baloldalban csalódottakat, a párt-semlegeseket, és akik a Fideszből kiábrándultak! Valamint azokat is, akik a szélsőséges irányzatok térnyerésétől  tartanak!
Van jobb alternatíva, mint a Fideszé, és van jobb, mint bárki másé! Mindenki számára élhetőbb, összetartó  országot szeretnénk létrehozni! Tudjuk, hogy ez csak fokozatosan érhető el, de el kell kezdeni végre: mert nincs másik lehetőség, ezt kell együtt végigvinni!

http://www.fgrp.hu
Az FGRP a VSZ szövetséges. (a két párt programja, egyeztetés alatt.)
http://www.vallalkozokszovetsege.blog.hu
06-70-398-9160
kampany@vallalkozokszovetsege.com
https://www.youtube.com/watch?v=TpyGz8hggj8

     Kiadó: Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.