2018. szeptember 25. kedd

2018. január 2., kedd 07:19

A Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP) közleménye (7. rész)
    Budapest, 2018. január 2., kedd (OS) - Az FGRP a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) vezette ellenzéki koalícióhoz csatlakozik! Az FGRP, a "Rendszerváltók" Pártjának rövidített programja. (7)

Látható, hogy mi mindenben mások vagyunk mint a többi párt! Nem akarunk káoszt, anarchiát, nem akarjuk felforgatni az országot: lehet békésen is megoldani a problémákat, közmegegyezéssel! Meg fogjuk nyerni a programunkkal az alsó-és középrétegeket, és a felső rétegek felelősséggel gondolkodó részét is! Ugyanis nekik is érdekük a biztonságos, a kiszámítható környezet, a fejlődő gazdaság, a növekvő fizetőképes kereslet! A környező országokkal is békére törekszünk!

Kérünk egy esélyt: álljanak mellénk, álljatok mellénk, hogy már pár éven belül minden Magyar embernek jobb élete lehessen!
Várjuk az időhúzó baloldalban csalódottakat, a párt-semlegeseket, és akik a Fideszből kiábrándultak! Valamint azokat is, akik a szélsőséges irányzatok térnyerésétől  tartanak!
Van jobb alternatíva, mint a Fideszé, és van jobb, mint bárki másé! Mindenki számára élhetőbb, összetartó  országot szeretnénk létrehozni! Tudjuk, hogy ez csak fokozatosan érhető el, de el kell kezdeni végre: mert nincs másik lehetőség, ezt kell együtt végigvinni!

Az FGRP a VSZ szövetséges. (a két párt programja, egyeztetés alatt.)
06-70-398-9160
kampany@vallalkozokszovetsege.com

Kiadó: Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP)