OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 22. kedd
Ismertető


2018. január 2., kedd 10:41

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2018. január 2., kedd (OS) - Együtt: Ne militarizálja a társadalmat az adófizetők pénzéből a Fidesz-kormány!

    Vonják vissza a nemzetgazdasági szempontból kiemelt besorolást a Honvédelmi Sportközpontok létrehozása ügyében!
A Bács-Kiskun megyei hírportál arról számolt be, hogy a kormányzat által nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánítva Baján és Kecskeméten is épül egy-egy Honvédelmi Sportközpont abból a 16-ból, amelyet 2018-ban valósít meg a kormány. A központok sportlövészet, valamint küzdősportok gyakorlására lesznek alkalmasak.
Az Együtt elfogadhatatlannak tartja, hogy a Fidesz militarizálni akarja a magyar társadalmat, miközben nem költ elég pénzt a Magyar Honvédségre. Magyarországon nincs átfogó kultúrája a fegyverhasználatnak és a fegyverviselésnek, mint például Amerikában, de nem is kell meghonosítani ezt a kultúrát, hanem békét kell teremteni a magyar társadalomban.
Ha már mindenképpen lőtérfejlesztésben gondolkodik a kormány, akkor azt bízza a piacra, és ne az adófizetők pénzéből valósítsa meg, kiemelt beruházás keretében.

Együtt

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.