OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2018. január 2., kedd 10:41

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2018. január 2., kedd (OS) - El a kezekkel az oktatási intézményektől!

    Nem válhat a Fidesz kampány részévé az iskolások és óvodások biztonsága. Felszólítjuk a kormányt és a Fidesz-KDNP politikusait, hogy ne akarják a saját politikai törekvéseik eszközévé tenni mindannyiunk legféltettebb kincsét, a gyermekeink biztonságát.

A rendvédelmi szervek végezzék szakmai munkájukat és hozzanak meg minden, az ország és az emberek védelmében szükséges intézkedést, azonban a kommunikációban kerüljék a túlzott félelemkeltésre okot adó megnyilvánulásokat.
Vegye tudomásul a NER rendszere, hogy ez az erőlködés is csak a cinikus hatalomgyakorlásuk újabb bizonyítéka, és nem alkalmas az ország valós problémáinak elfedésére.

A figyelemelterelés helyett keresse inkább a kormány az EU tagállamaival a hatékonyabb együttműködés lehetőségeit a biztonságpolitika területén is.  

Molnár Zsolt,
a Nemzetbiztonsági bizottság elnöke

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.