OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 24. csütörtök
Ismertető


2018. január 3., szerda 14:28

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2018. január 3., szerda (OS) - Az LMP sorra leszavazta a családokat segítő intézkedéseket - Reagálás Kanász-Nagy Máté (LMP) nyilatkozatára

    Az az LMP beszél a magyar családokról, amely Gyurcsánnyal és a szocialistákkal együtt sorra leszavazta a kormány családokat segítő intézkedéseit. Az LMP az elmúlt években nem szavazta meg a családokat segítő adócsökkentéseket és más intézkedéseket sem, most is nyíltan a családi adórendszer eltörlése és az adóemelés mellett kampányol. A családokat akkor fenyegeti veszély, ha a 2018-as választáson az a családellenes ellenzék kerülne hatalomra, amely korábban is adóemelésekkel és megszorításokkal sújtotta a családokat. A Fidesz ezzel szemben azon dolgozik, hogy több pénz maradjon a családoknál. A magyar családok terheit folyamatosan csökkentjük, nyolcadik éve biztosítjuk a családi adórendszert és Európa egyik legalacsonyabb személyi jövedelemadóját, januártól tovább emeltük a két gyermekesek családi adókedvezményét, minden eddiginél több gyermeknek biztosítjuk az ingyenes étkezést és ingyenes tankönyvellátást, és minden eddiginél több pénzzel támogatjuk a családok otthonteremtését. Elutasítjuk és a magyar családok biztonságára és jövőjére nézve veszélyesnek tartjuk azt a migránspárti politikát, amelyet az ellenzék - köztük az LMP is - képvisel.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.