OS Országos Sajtószolgálat
2018. december 12. szerda
Ismertető


2018. január 3., szerda 15:52

A Jobbik parlamenti frakciója közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. január 3., szerda (OS) - Valóban túl sokan állnak az állam alkalmazásában?

    Pedig a közszféra béremelésére jelenleg is megvolna a fedezet a központi költségvetésben, csak nem látszat-, presztízs- és kamuberuházásokra kellene költeni az adófizetők pénzét. Így a stadionépítési láz, a Miniszterelnökség Várba költözése vagy a Liget-projekt költségeinek átcsoportosításával jelentős, azonnali és fenntartható bérfejlesztést lehetne megvalósítani - s nemcsak egyes jellegadó munkakörök életpályamodelljeként.
Kormányváltás esetén a Jobbik már idén rendezi azon köztisztviselők bérét, akik a 2008-as IMF-paktum nagykoalíciós hazaárulása miatt már 10 éve nem részesülhettek illetménynövelésben, ha Orbán marad senkinek nem lesz biztonságban az állása. A közalkalmazottak minden szakmacsoportja számára is előrelépést fogunk biztosítani.  

Hegedűs Lorántné, a Jobbik országgyűlési képviselője
     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.