OS Országos Sajtószolgálat
2018. október 20. szombat
Ismertető


2018. január 3., szerda 16:11

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. január 3., szerda (OS) - Liberálisok: ne riogassák a gyerekeket, vonuljon ki az Orbán-kormány az óvodákból és az iskolákból!

    Ha a kormány szerint Honvédelmi Intézkedési Tervre van szükség, akkor Orbán Viktor hazudott, amikor tavaly októberben kijelentette: "A mi határainkon már csak az juthat át, aki jogszerűen érkezik, és tiszteletben tartja a törvényeinket". Ha viszont Magyarország tényleg biztonságos hely, akkor a HIT nem más, mint a hazugság- és félelemkampány újabb sötét állomása.  Felháborítónak és elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a Fidesz már gyerekeket is felhasznál a háborús propaganda terjesztéséhez.

Mi, Liberálisok azt gondoljuk, hogy Magyarország egy biztonságos hely, ahol minden ember biztonságban van. Ezért felszólítjuk a kormányt, hogy a félelem további gerjesztése helyett haladéktalanul vonuljanak ki az oktatási intézményekből! Hagyják békén az ovisokat és az iskolásokat, hagyják békén a pedagógusokat! Ha pedig az Orbán-kormány valóban úgy gondolja, hogy a gyerekek veszélyben vannak, akkor az erre hivatott szervek gondoskodjanak a biztonságukról, és ne akasszák ezt a feladatot is a pedagógusok nyakába. A Magyar Liberális Párt szerint az Orbán-kormány felelőssége, hogy megvédje állampolgárait, a Honvédelmi Intézkedési Terv azonban azt mutatja, hogy képtelen a feladata ellátására.


     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.