2024. április 24. szerda

2018. január 3., szerda 16:11

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. január 3., szerda (OS) - Liberálisok: ne riogassák a gyerekeket, vonuljon ki az Orbán-kormány az óvodákból és az iskolákból!

A Magyar Liberális Párt felszólítja az Orbán-kormányt, hogy fejezze be az iskolások és óvodások terrorveszéllyel való riogatását, és ne folytasson háborús propagandát a jövőben az oktatási intézményekben!

A Liberálisok szerint elfogadhatatlan, hogy a kormány terrorelhárítási feladatokkal bízza meg az óvodák és iskolák igazgatóit. Nyilvánvaló ugyanis, hogy ez nem az ő, hanem az erre hivatott szervek feladata lenne. A terrorizmus elleni küzdelem nem a tanárok feladata, hanem a titkosszolgálatoké, a Terrorelhárítási Központé, a rendőrségé és a honvédségé.

Szeretnénk, ha magyarázatot adnának rá, miért kötelezi az Orbán-kormány terrorellenes intézkedési terv kidolgozására a tanárokat, miközben Orbán Viktor saját állítása szerint Magyarország biztonságos hely, és Európa legbiztonságosabb országa.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt