OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2018. január 3., szerda 16:11

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. január 3., szerda (OS) - Liberálisok: ne riogassák a gyerekeket, vonuljon ki az Orbán-kormány az óvodákból és az iskolákból!

    A Magyar Liberális Párt felszólítja az Orbán-kormányt, hogy fejezze be az iskolások és óvodások terrorveszéllyel való riogatását, és ne folytasson háborús propagandát a jövőben az oktatási intézményekben!

A Liberálisok szerint elfogadhatatlan, hogy a kormány terrorelhárítási feladatokkal bízza meg az óvodák és iskolák igazgatóit. Nyilvánvaló ugyanis, hogy ez nem az ő, hanem az erre hivatott szervek feladata lenne. A terrorizmus elleni küzdelem nem a tanárok feladata, hanem a titkosszolgálatoké, a Terrorelhárítási Központé, a rendőrségé és a honvédségé.

Szeretnénk, ha magyarázatot adnának rá, miért kötelezi az Orbán-kormány terrorellenes intézkedési terv kidolgozására a tanárokat, miközben Orbán Viktor saját állítása szerint Magyarország biztonságos hely, és Európa legbiztonságosabb országa.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.