OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. január 10., szerda 09:42

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2018. január 10., szerda (OS) -

    Szigetvári Viktor: A kormány fejezze be a Paks2 projekt körüli mértéktelen pénzszórást!

810 millióért bérelnek autókat a magyar adófizetők Paks2 vezetőinek

Összesen 810 millió forintért bérel autókat a Paks II. Atomerőmű Zrt. a vezetők számára – derült ki az Európai Unió közbeszerzési értesítőjéből.

Szigetvári Viktor, az Együtt  választmányi elnöke elfogadhatatlannak tartja az újabb mértéktelen pénzszórást a Paks2 projekt kapcsán. Nem elég, hogy Orbán Viktor rokonai és családtagjai már megrohamozták az erőműbővítés körüli beruházásokat a miniszterelnök és érdekköre további gazdagodása érdekében, de immár a Paks2 vezetőinek kocsijára is több mint 800 millió forintot kell fizetniük a magyaroknak.

Paks2 egy soha meg nem térülő, tisztességtelen beruházás. Nem érdeke a hazai fogyasztóknak, egyre több és több bizonyíték alapján veszélyes és évtizedekre lelassítja a megújuló energiaforrások magyarországi üzembeállítását. Ráadásul minden magyar családot egymillió forintos adósságba taszítana. Éppen ezért a Paks2 beruházást azonnal le kell állítani!


Szigetvári Viktor
az Együtt választmányi elnöke

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.