OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 24. csütörtök
Ismertető


2018. január 12., péntek 17:08

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. január 12., péntek (OS) - Liberálisok: a román miniszterelnök aljas támadást intézett a romániai magyarok ellen

    A magyar kormány eddig következetesen kétségbe vonta a külföldiek jogát a bírálatra, pedig ez az eset is bizonyítja, hogy vannak olyan helyzetek, amikor nem csak megengedett, hanem kifejezetten indokolt és szükséges a külföldről érkező bírálat.

A Liberálisok emlékeztetnek rá, hogy Tudose miniszterelnök nem makulátlan múltú politikus: volt már plágiumügye, vádolták már korrupcióval. Most is azon mesterkedik a kormányával, hogy törvénymódosítással tisztára mossa a korrupciós bűncselekmények elkövetőit. A Liberálisok már korábban is felhívták a figyelmet arra, milyen veszélyekkel jár az, amikor az idegengyűlölethez, a nacionalizmushoz az arcátlan és elvetemült korrupció társul. Sajnálatosan erre vonatkozó tapasztalatokkal már a mi társadalmunk is szembesülhetett.

Szent-Iványi István, a Magyar Liberális Párt – Liberálisok külügyi szakpolitikusa

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.