OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. január 13., szombat 12:48

A Reális Zöldek Klub közleménye
    Budapest, 2018. január 13., szombat (OS) - Reális zöld siker! Az igazság vállalása meghozta a sikert. A reális zöldek az igazságot durván és kíméletlenül képviselik. Nem az egyéni véleményüket erőszakolják rá másra, hanem az igazságot.

    A reális zöldek saját sikerüknek tekintik, hogy Donald Trump, dicséri Orbán Viktort. A napokban a legolvasottabb amerikai konzervatív hírportál, a Breitbart beszámolt arról, hogy Donald Trump elnök a magyar kormányfő erejét és bátorságát méltatta.
Trump győzelmét a Orbán Viktor miniszterelnök és a reális zöldek látták előre. Orbán Viktor a Bálványosi Szabadegyetemen tartott beszédében beállt Donald Trump republikánus jelölt mögé. A reális zöldek pedig azért, mert Trump elnökjelölt felismerte a tudományos igazságot, a klímaváltozást nem az ember okozza, a széndioxid nem a "Lucifer bűze",
A jó szándékú és tiszteletreméltó Áder János köztársasági elnök úr, Al- Gore által terjesztett tudománytalan klíma-hisztéria terjesztése szolgálatába állt.  
A média a politika megrendelésére az igazságot kereső vitákból reális zöldeket kizárja, a reális zöldeknek nem ad lehetőséget az igazság mellett síkra szállni, ebből a nemzetnek csak kára származik.
Akinek igaza van, nem lehet félénk. Annak bizakodónak és önérzetesnek kell lennie, támadólag is fel kell lépnie az igazság ellenségeivel szemben. Ez a kötelesség együtt jár az igazság birtoklásával. Az ilyen szerep minden nemes lelkű emberre kötelező, és a hazaszeretnek is, elengedhetetlen feltétele

Juhos László, elnök



     Kiadó: Reális Zöldek Klub

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.