OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2018. január 13., szombat 14:03

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. január 13., szombat (OS) - Liberálisok: Orbán Viktor vállaljon felelősséget a magyarok megvezetéséért!

    A Magyar Liberális Párt nem magyarázkodást, hanem az igazságot várja Szijjártó Pétertől, miután a Külgazdasági és Külügyminisztérium helyettes államtitkára január 10-én a Times of Malta című lapnak azt nyilatkozta, a magyar kormány 1300 embert fogadott be titokban az elmúlt évben. Gulyás Gergely ezt egy szombati interjúban is megerősítette, bár azt tagadta, hogy mindez titokban történt volna. Az Orbán-kormány tízmilliárdokat költött a Soros-terv elleni kampányra, most viszont a vezető fideszes politikusok megszólalásaiból kiderült, a Fidesz már végre is hajtotta azt.

A Liberálisok felszólítják Szijjártó Pétert, haladéktalanul számoljon be róla, hogy pontosan mikor és kiket fogadott be Magyarország. Ha ez nem volt titok – ahogy Gulyás Gergely állította - tájékoztatták-e erről az Országgyűlést? Milyen összefüggésben áll ez a bejelentés azzal, hogy Orbán Viktor korábban egyértelműen közölte: Magyarország egyetlen menekültet sem fog befogadni? Szeretnénk, ha a Fidesz és a kormány egyértelmű és világos választ adna arra, hogy pontosan milyen tervet is hajtanak végre.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.