2018. október 15. hétfő

2018. január 13., szombat 14:03

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. január 13., szombat (OS) - Liberálisok: Orbán Viktor vállaljon felelősséget a magyarok megvezetéséért!

A külügyminisztert arra kérjük, azt is árulja el, miért veszélyeztetné a befogadottak életét, ha nyilvánosságra hozzák a kilétüket? Vajon nem éppen a Fidesz-kormány hazugságokra épülő propagandája miatt, amelynek következtében egyre sűrűbben érik atrocitások a külföldieket Magyarországon? A Liberálisok szerint joga van tudnia a magyaroknak, hogy kiket és hova fogadott be az Orbán-kormány, és pontosan hány emberről van szó.

A Fidesz hazugságokra hivatkozva már lassan két éve terrorveszély-helyzetben tartja az országot, és kockára teszi hazánk uniós tagságát az 1294 menekültkérelem elbírálásának megtagadásával. Döbbenetes és felháborító, hogy mindeközben a nyilvánosság megkerülésével 1300 menekültet fogadott be az Orbán-kormány. A Liberálisok szerint Altusz Kristóf nyilatkozatával lelepleződött a Fidesz gyűlöletkampánya. A kormány aljas módon átverte a magyar embereket, miközben a menekültek ellen hergelték a magyar közvéleményt. A Liberálisok azt követelik Orbán Viktortól: gondoskodjon arról, hogy választ kapjunk a kérdéseinkre, és egyben vállalja a felelősséget a magyar társadalom megvezetéséért!

Kiadó: Magyar Liberális Párt