OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2018. január 13., szombat 14:49

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2018. január 13., szombat (OS) -

    Juhász Péter, az Együtt elnöke vezeti az Együtt listáját, Szigetvári Viktor a párt miniszterelnök-jelöltje

Az Együtt Országos Politikai Tanácsa ma elfogadta a párt elnöksége által előterjesztett országos listát a 2018-as parlamenti választásokra.

A lista vezetője Juhász Péter, az Együtt elnöke. Az Együtt politikájához híven a listán nagy számban szerepelnek női jelöltek: az első 60 hely felén női politikus található.

Az Országos Politikai Tanács ülése után a párt küldöttgyűlése Szigetvári Viktort választotta az Együtt miniszterelnök-jelöltjének.

Az Együtt továbbra is nyitott az egyéni választókerületi együttműködésre, mert az egyéni jelölti szavazat egy népszavazás Orbán Viktorról, a listaszavazat pedig a jövőről szól. 

Az Együtt a saját listája mellett azért kampányol, mert a szélsőjobboldali és a sok baloldali alternatívával szemben az Együtt az egyetlen liberális demokrata párt, amely szabad és igazságos társadalmat akar teremteni. Az Együtt ezt a politikát fogja képviselni a következő országgyűlésben, és rendszerváltó koalíciós kormány létrehozását fogja támogatni.

A Fidesz hatalmának megtörése lehetséges 2018 tavaszán, és ebből felelős módon fogja kivenni a maga részét az Együtt.

Együtt

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.