OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. január 16., kedd 14:40

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. január 16., kedd (OS) -

    Az Együtt a Fidesszel szemben liberális demokrata pártként szabad és igazságos társadalomért dolgozik majd a következő országgyűlésben is. A liberális demokrácia az egyetlen fenntartható jólétet és jogegyenlőséget eredményező modell. Ezért kell küzdeni mellébeszélés, illúziókeltés nélkül, következetes korrupció-ellenes cselekvéssel és kritikus, nyílt beszéddel.

Az Együttnek meggyőződése, hogy az Orbán-rezsim utáni demokratizálás és igazságtétel elkerülhetetlen. Ennek célzottnak kell lennie, és a versengő teljesítmények megerősítését kell elősegítenie. Az Orbán Viktor érdekeit kiszolgáló hatalmi klikkel a liberális demokráciát helyreállító alkotmányos forradalom során pedig nem lehet alku. Az Együtt erre az igazságtételre és demokratizálásra kidolgozott  programmal állt elő.

Szigetvári Viktor
az Együtt miniszterelnök-jelöltje

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.