2024. április 19. péntek

2018. január 16., kedd 14:40

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. január 16., kedd (OS) -

Az Együtt a Fidesszel szemben liberális demokrata pártként szabad és igazságos társadalomért dolgozik majd a következő országgyűlésben is. A liberális demokrácia az egyetlen fenntartható jólétet és jogegyenlőséget eredményező modell. Ezért kell küzdeni mellébeszélés, illúziókeltés nélkül, következetes korrupció-ellenes cselekvéssel és kritikus, nyílt beszéddel.

Az Együttnek meggyőződése, hogy az Orbán-rezsim utáni demokratizálás és igazságtétel elkerülhetetlen. Ennek célzottnak kell lennie, és a versengő teljesítmények megerősítését kell elősegítenie. Az Orbán Viktor érdekeit kiszolgáló hatalmi klikkel a liberális demokráciát helyreállító alkotmányos forradalom során pedig nem lehet alku. Az Együtt erre az igazságtételre és demokratizálásra kidolgozott  programmal állt elő.

Szigetvári Viktor
az Együtt miniszterelnök-jelöltje