OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. január 18., csütörtök 09:36

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. január 18., csütörtök (OS) -

    Szigetvári Viktor: A Fidesz-kormány vonja vissza a rendkívül káros Stop Soros törvénycsomagot!

Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje szerint a Fidesz-kormány legújabb gyűlölködő törvénycsomagja nem megvédi, hanem gyengíti Magyarországot. Mára kétségtelenné vált: a Fidesz csak a hideg polgárháború folytatásához és szításához ért, békét és nyugalmat nem tud teremteni. Az Együtt miniszterelnök-jelöltje felszólítja a kormányt, hogy azonnal vonja vissza ezt a szükségtelen és rendkívül káros ostobaságot.

Stop Soros néven új törvénycsomagot készít a Fidesz-kormány. Ebben adatbázist készítenének a bevándorlást szervező szervezetekről, illetéket fizettetnének azokkal, akik bevándorlást szerveznek, és több pénzt kapnak külföldről, mint Magyarországról, és létrehoznák az idegenrendészeti távoltartás intézményét, amelyről egyelőre pontosan nem tudni, hogy micsoda.

Szigetvári Viktor szerint a Fidesz-kormány legújabb gyűlölködő törvénycsomagja nem megvédi, hanem gyengíti Magyarországot és félelemmel telivé teszi hazánk népét. Mindhárom intézkedés teljes mértékben értelmetlen, szükségtelen és öncélú. Az Együtt elutasítja a Fidesz embertelen, európai értékekkel ellentétes politikáját. A Fidesz csak a hideg polgárháború folytatásához és szításához ért, békét és nyugalmat nem tud teremteni.

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.