OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. január 18., csütörtök 10:25

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. január 18., csütörtök (OS) - A Liberálisok is Mellár Tamást támogatják Pécsen

    A Magyar Liberális Párt is Mellár Tamást független jelöltet támogatja Baranya megye 1-es számú országgyűlési egyéni választókerületében.

Mellár Tamás kiváló szakember, aki hiteles képviselője az ellenzék demokratikus célkitűzéseinek. Országgyűlési képviselőként sokat tehet a térség gazdasági felzárkóztatásáért, és a Fidesz korrupt rendszerének felszámolása érdekében.

A Magyar Liberális Párt régóta jó kapcsolatot ápol Mellár Tamással, a Magyar Tudományos Akadémia doktora az elmúlt években több alkalommal is vendége volt a Liberális Magyarországért Alapítvány rendezvényeinek. Javaslatai és tanácsai nagyban hatottak pártunk gazdasági programjára.
    
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.