OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2018. január 18., csütörtök 11:45

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2018. január 18., csütörtök (OS) -

    Az Együtt támogatja a diáktüntetést

Az Együtt támogatja a pénteki "Ne menj suliba" tüntetést, és ezúton szólítja fel az Orbán-szolgáló KLIK házmestereit, ne merjenek a tanároknak olyan utasításokat adni, hogy listázzák azokat a diákokat, akik kiállnak egy XXI. századi, diákközpontú és nyitott oktatás mellett. Az eddigi évek gyakorlata alapján okkal feltételezhetjük, hogy tanárokat ismét arra "kérnek" majd, hogy jegyezzék fel a tüntető diákoka névsorát. A tanárok eddig is ellenálltak az ilyen ócska utasításoknak, minden elismerés a diákokért kiálló és aggódó pedagógusoknak.

Az Együtt szégyenteljesnek, a fiatalokat kriminalizáló fideszes gyakorlat és mentális süllyedés egy újabb jelének tekinti, hogy a kormányzat szócsöve, a Magyar Idők már most "szélsőséges radikális csoportok" jelenlétével riogat.

A diákoknak joguk van élniük gyülekezési szabadságukkal, és az Együtt szolidaritásáról biztosítja azt a példamutató kiállást, amelyet véghezvisznek. Ők a jövő Magyarországa, küzdelmük nem csak a közoktatásért, hanem hazánkért folyik. 

Juhász Péter
az Együtt elnöke
és
Hajdu Nóra
az Együtt alelnöke
    
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.