OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2018. január 19., péntek 17:18

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye
    Budapest, 2018. január 19., péntek (OS) - Azok mozdultak meg a STOP SOROS ellen, akik kezdettől támadják a kormány bevándorláspolitikáját - reagálás a Magyar Helsinki Bizottság és már szervezetek sajtótájékoztatójára

    A STOP SOROS törvénycsomagot azok a szervezetek támadják a leghevesebben, amelyek szervezik és támogatják a bevándorlást és többségében Soros Györgytől kapják forrásaikat. A STOP SOROS törvénycsomag kizárólag a bevándorlást szervező, a migrációt elősegítő szervezetekre és a bevándorlást finanszírozókra vonatkozik, más civilszervezeteknek egyáltalán nem. A mai nyilatkozathoz csatlakozó szervezetek között épp azok vannak ott, akik kezdettől támadják a kormány bevándorláspolitikáját, akik Brüsszelbe jelentették fel hazánkat a kerítés, a jogi határzár, a tranzitzóna miatt, ők azok, akik támadták a kvótanépszavazást, a Soros-tervről szóló nemzeti konzultációt, és a terrorista Ahmed. H. szabadon engedését követelik. A társadalmi egyeztetés keretében a javaslatról mindenki elmondhatja véleményét a  velemenyezes@mk.gov.hu email címen.
     Kiadó: Kormányzati Tájékoztatási Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.