2024. április 20. szombat

2018. január 20., szombat 16:22

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. január 20., szombat (OS) - Liberálisok: Ne vegyék át a Matolcsy-buszokat!

A Liberálisok felszólítják a főváros vezetését, hogy a már átvett járműveket ne üzemeltessék be, amíg egy független vizsgálóbizottság kideríti, hogy azokat lehet-e egyáltalán biztonsággal használni! Felszólítjuk továbbá a fővárost, hogy újabb járműveket csak akkor vegyenek át, ha sikerül a buszok technikai problémáit megoldani. Egyetlen utas életét sem sodorhatjuk veszélybe a Fidesz kapzsisága miatt.
A hármasmetró-kocsik botrányos felújítását most újabb botrány tetézi a Fidesz korrupcióra épülő rendszere és a fővárosi vezetés bénasága miatt. Méregdrágán vásárol a BKV használhatatlan pótlóbuszokat a jegybankelnök unokatestvérétől, aki Orbán Viktor strómanjának bankjával hitelezteti a gyártást. A metrófelújítás az illiberális gazdasági modell állatorvosi lova. Április 8-án lehetőségünk lesz rá, hogy az orvost és a lovat is leváltsuk. Szavazzunk a változásra, szavazzunk a kormányváltásra!

Kiadó: Magyar Liberális Párt