OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. január 20., szombat 16:22

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. január 20., szombat (OS) - Liberálisok: Ne vegyék át a Matolcsy-buszokat!

    A Liberálisok felszólítják a főváros vezetését, hogy a már átvett járműveket ne üzemeltessék be, amíg egy független vizsgálóbizottság kideríti, hogy azokat lehet-e egyáltalán biztonsággal használni! Felszólítjuk továbbá a fővárost, hogy újabb járműveket csak akkor vegyenek át, ha sikerül a buszok technikai problémáit megoldani. Egyetlen utas életét sem sodorhatjuk veszélybe a Fidesz kapzsisága miatt.
A hármasmetró-kocsik botrányos felújítását most újabb botrány tetézi a Fidesz korrupcióra épülő rendszere és a fővárosi vezetés bénasága miatt. Méregdrágán vásárol a BKV használhatatlan pótlóbuszokat a jegybankelnök unokatestvérétől, aki Orbán Viktor strómanjának bankjával hitelezteti a gyártást. A metrófelújítás az illiberális gazdasági modell állatorvosi lova. Április 8-án lehetőségünk lesz rá, hogy az orvost és a lovat is leváltsuk. Szavazzunk a változásra, szavazzunk a kormányváltásra!

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.