OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. január 31., szerda 11:25

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2018. január 31., szerda (OS) - Bíróságon veszünk elégtételt a Fidesz hazug plakátjai miatt

    A Fidesz beengedett 2300 migránst, a Fidesz lebukott, a Fidesz most menekül. Egy újabb plakátkampányba, amelyen azt hazudják, hogy a Jobbik elnöke lebontaná azt a kerítést, amit a Jobbik talált ki, és amelyet csak azért épített meg a Fidesz, mert – mint Tállai András bevallotta – a Jobbik ötleteit lopja el a kormány. Persze Orbán Viktort a kerítés sem állíthatja meg abban, hogy tömegével, folyamatosan és titokban engedje be migránsok ezreit.

A Jobbikra vár a feladat, hogy határőrséggel megerősített kerítéssel, és a bevándorláspárti, Soros-ösztöndíjas fideszesek elszámoltatásával megálljt parancsoljon Orbánnak és a migránsainak is. Addig is az újabb fideszes kamukampány miatt bíróságon veszünk elégtételt.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.