OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2018. január 31., szerda 15:15

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. január 31., szerda (OS) -

    Baranyi Krisztina (Együtt): Seszták Miklós még a székelyföldi környezetszennyezésre is csak hazugságokkal és "elmúltnyolcév"-ezéssel tud válaszolni

Seszták válaszának minden szava könnyedén megcáfolható
Baranyi Krisztina, az Együtt környezetvédelmi szakszóvivője elfogadhatatlannak tartja, hogy Seszták Miklós nem hajlandó foglalkozni a magyar állam tulajdonában lévő szemétlerakóval, amely miatt százezer köbméter rothadt szemét leve csorog folyamatosan a Székelyudvarhely környéki lakosok nyakába. Erről árulkodik ugyanis Baranyi Krisztina írásbeli kérdésére adott válasza. Az Együtt környezetvédelmi szakszóvivője felszólítja Seszták Miklóst, hogy hazugságok helyett foglalkozzon végre érdemben ezzel a súlyos környezetkárosítással!
Baranyi Krisztina, az Együtt környezetvédelmi szakszóvivője, ferencvárosi országgyűlési képviselőjelöltje Szigetvári Viktorral, az Együtt miniszterelnök-jelöltjével közös székelyudvarhelyi  látogatása során megtekintette a régió környékét szennyező szemétlerakót, majd írásbeli kérdéssel fordult Seszták Miklós fejlesztési miniszterhez. Az Együtt környezetvédelmi szakszóvivője arra várt választ Seszták Miklóstól, hogy mikor és mit kíván tenni a magyar állam, mint a szemétlerakó tulajdonosa a környezetkárosítás megszüntetése érdekében? A 100 000 tonna szemetet tároló telep rothadt leve ugyanis az ott élők nyakába csurog folyamatosan.

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.