OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2018. január 31., szerda 17:11

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2018. január 31., szerda (OS) - A szocialisták tele vannak korrupciós ügyekkel - Reagálás Bárány Balázs (MSZP) nyilatkozatára

    A szocialisták mielőtt a vagyonnyilatkozatokról és a korrupcióról kezdenek beszélni, legyenek szívesek a következő szocialista korrupciós ügyekre válaszolni végre.
Kinek a zsebében kell keresni képviselőjük, Czeglédy Csaba és bűnszervezete által ellopott milliárdokat?  Mennyi pénz jutott az MSZP kasszájába és a szocialista politikusok zsebébe minden idők legnagyobb korrupciós botrányából, a 4-es metró beruházásból? Mely MSZP-s politikusnak van még Simon Gáborhoz hasonlóan titkos bankszámlája vagy Czeglédy Csabához hasonlóan titkos széfje külföldön? Botka Lászlón kívül hány szocialista politikus felejtette ki vagyonnyilatkozatából, hogy van egy 25 milliós luxusautója, több luxus karórája és halastava?

Fidesz-frakció Sajtóosztály

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.