OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. február 1., csütörtök 13:12

A Miniszterelnökség közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. február 1., csütörtök (OS) - Közlemény a zsidó temetők felújításának támogatására kiírt programról

    A felhívás keretében legfeljebb 20 millió forint igényelhető temetőnként. A támogatás 100%-os előleg formájában kerül biztosításra. A támogatási igények benyújtási határideje: 2018. április 13.

A temetők helyreállításának célja mellett nagy hangsúlyt kap a zsidó kulturális örökség megismertetése, és minél szélesebb társadalmi részvétel a temetőrekonstrukcióban. Így előnyben részesül az a pályázó, amely közfoglalkoztatottakat von be a támogatott tevékenységek megvalósításába, valamint az a kérelmező, amely vállalja, hogy fogadó szervezetként közreműködik iskolai közösségi szolgálat program kidolgozásában és megvalósításában. Szintén előnyben részesülnek azok a kérelmezők, amelyek védnökséget vállalnak a felújításra kerülő temető felett vagy védnökséget szerveznek, illetve azok, amelyek a Felhívás 1. melléklete szerinti prioritáslistán szereplő temető felújítását kívánják megvalósítani.  

     Kiadó: Miniszterelnökség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.