OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 20. szerda
Ismertető


2018. február 2., péntek 16:22

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2018. február 2., péntek (OS) - A szocialistáknak a bocsánatkérésüket kellett volna vinniük a mentőállomásra - Reagálás Bangóné Borbély Ildikó és Őrsi Gergely (MSZP) nyilatkozatára

    A szocialistáknak a bocsánatkérésüket kellett volna vinniük a mentőállomásra, mert ha rajtuk múlik, akkor mára a mentőellátás is összeomlott volna. Sem a mentőautók beszerzésével, sem a mentőállomások állapotával, sem a mentők bérével nem foglalkoztak. 2010 óta a mentőknél is a szocialisták politikájának a romjait kell eltakarítani.
A Fidesz-KDNP kormányzása óta a mentőszolgálat történetének legnagyobb fejlesztése zajlik: 600 új mentőautót szereztünk be, megújítottuk a mentésirányítást és a mentőállomások felét, valamint béremelés indult a mentőorvosoknak és mentőápolóknak, és érkeznek az új mentős egyenruhák is.

Fidesz-frakció Sajtóosztály

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.