OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2018. február 2., péntek 16:22

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2018. február 2., péntek (OS) - Akinek magyarázatot kell adnia, az Vona Gábor – Reagálás Jakab Péter (Jobbik) nyilatkozatára

    Láthatóan egyre kétségbeesettebb a Jobbik. Orbán Viktor bevándorláspolitikája elég egyértelmű az egész világ számára. Akinek magyarázatot kell adnia az Vona Gábor.
Ő az, aki rendszeres vendég muszlim országokban, ahol Allahot és az iszlámot dicsőíti. Ő az, aki Gyurcsányékkal és a szocialistákkal együtt megakadályozta a migránsok betelepítését tiltó alkotmánymódosítást. Ő az, aki azt mondta, hogy el lehet azon gondolkodni, hogy a kvótát végrehajtsuk. Ő az, aki a bevándorlási válság közepette azt mondta, hogy "a kerítés egy hatalmas bukás", és "egy kommunikációs blöff". Ő az, aki korábban nemzeti radikalizmust ígért a választóinak, de a hatalomért és a pénzért eladta a pártja lelkét.

Fidesz-frakció Sajtóosztály

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.