OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 20. szerda
Ismertető


2018. február 2., péntek 17:28

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. február 2., péntek (OS) - DK- Szolidaritás: Fejenként 10 millió egy civil szervezetnek?

    200 millió forintos uniós támogatást nyert el a nők munkaerőpiaci helyzetének, illetve a család és a munka összeegyeztethetőségének javítása céljára a Rétvári Bence államtitkár unokatestvére által vezetett pásztói nőegylet. A 15-20 tagú civil szervezet eddig csupán helyi és szabadidős programokat szervezett tagjai, illetve pásztói családok számára. 2016-ban bevételük alig egymillió forintra rúgott.

A Demokratikus Koalíció és a Szolidaritás álláspontja szerint ezúttal egy helyes és támogatandó tevékenység álcája alatt folytatódik az uniós források üzemszerű ellopása. A kormányváltás után ezért is felelnie kell valakinek.

DK sajtóiroda

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.