OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 22. kedd
Ismertető


2018. február 3., szombat 09:39

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. február 3., szombat (OS) - DK: A volt miniszterelnök nem alkuszik, támadásba lendül Orbán ellen - vagyonvizsgálatot kezdeményez önmaga ellen

    Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, volt miniszterelnök, határozottan válaszolva a vagyonbevallásával kapcsolatos hazug vádakra, vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezett ma reggel a fideszes többségű és vezetésű Mentelmi Bizottságnál. Világossá kívánja tenni, hogy nem ő, hanem Orbán miniszterelnök rejtegeti vagyonát, nem az ő feleségének van temérdek földje, nem az ő apja lett dúsgazdag vállalkozó, nem az ő veje ellen folytat vizsgálatot az EU, nem az ő kebelbarátja lett gázszerelőből Magyarország egyik leggazdagabb embere. Ez Orbán világa.

Gyurcsány ezzel szemben bevallotta és nyilvánosságra hozta valamennyi családtagja vagyoni helyzetét. A DK elnöke nem alkuszik sem Orbán Viktorral, sem rendszerével. A Gyurcsány Ferenc által kezdeményezett vizsgálat bebizonyítja, hogy a kormány és sajtója hazudik és az igazság az ő oldalán áll. A DK elnöke alku helyett harcot ígér. Megjegyezzük, örömünkre szolgál, hogy a Magyar Idők főszerkesztője Gyurcsány Ferenc ma reggeli facebook posztját követően húsz perccel, szintén vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezett.

Nincs szebb, mint amikor a kormánymédia katonái szakmai, erkölcsi öngyilkosságot követnek el, mert hazudnak, reggel, délben és este.

Gréczy Zsolt
szóvivő
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.