OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 20. szerda
Ismertető


2018. február 3., szombat 10:58

A Miniszterelnökség közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. február 3., szombat (OS) - Tizenöt éves a Macedóniai Magyarok Teleház Szervezete

    Az államtitkár hangsúlyozta: "Magyarországon fontosnak tartjuk azt, hogy valamennyi honfitársunk, bármilyen messze is sodródott Magyarországtól, magyarságát meg tudja őrizni, gyermekei részére pedig tovább tudja adni. Ezért kiemelten fontos a macedóniai Teleház működése is, amelyhez Magyarország Kormánya igyekszik évről vére biztosítani az anyagi hátteret."

A szkopjei ünnepség előtt az államtitkár Krusevóba látogatott, ahol a város polgármesterével koszorút helyezett el a helyi 1956-os emléktáblánál, majd látogatást tett a prilepi első világháborús német-francia-magyar katonai temetőben, ahol megkoszorúzta a magyar emlékhelyet.

     Kiadó: Miniszterelnökség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.