OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 22. kedd
Ismertető


2018. február 3., szombat 10:59

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. február 3., szombat (OS) - Az LMP 260 milliárd forintos kárpótlási alapot hoz létre a devizakárosultak megsegítése érdekében -

    Kiemelten fontosnak tartjuk az egyszülős családok támogatását is. Ezért indítjuk el kormányon a "Nem vagy egyedül" programunkat: 45 százalékkal megemeljük az egyszülős családok családi pótlékát, felülvizsgáljuk a tartásdíjak rendszerét, kiterjesztjük az alanyi jogon járó nagycsaládos kedvezményeket és munkaidőhöz igazodó bölcsődei ellátást biztosítunk. Ténylegesen válaszhatóvá tesszük a rugalmas munkavégzési formákat, állami támogatást nyújtunk az otthoni gyermekfelügyelethez és célzott munkaerőpiaci programokkal fogjuk megkönnyíteni a munkába állást. A szociális bérlakások igénylésénél előnyben fogjuk részesíteni az egyszülős családokat és minden megyében létrehozunk egy családközpontot.

Szél Bernadett,
az LMP miniszterelnök-jelöltje

     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.