OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 20. szerda
Ismertető


2018. február 3., szombat 13:51

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. február 3., szombat (OS) - Az Együtt egyoldalúan visszalépteti jelöltjeit Vadai Ágnes és Ráczné Földi Judit javára

    Az LMP, az MSZP és két független után ezúttal a Demokratikus koalíció jelöltjei mellé áll az Együtt

Az Együtt elnöksége úgy döntött, egyoldalúan visszalép a Demokratikus Koalíció két politikusa, Esztergomban Vadai Ágnes és Székesfehérváron Ráczné Földi Judit javára - jelentette ki szombati sajtótájékoztatóján Juhász Péter, az Együtt elnöke és Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje. Az Együtt bízik abban, hogy az elkövetkező hetekben más pártok is követik példáját, és a tettek mezejére lépnek. Az Orbán-rezsim legyőzése érdekében ugyanis minden egyes egyéni választókerületben a legesélyesebb demokratikus ellenzéki jelöltnek kell indulnia.

Le lehet, és le is kell győzni a Fideszt 2018-ban. Ehhez minden egyes egyéni választókerületben a legesélyesebb demokratikus ellenzéki jelöltnek kell indulnia. Az Együtt élen jár az együttműködésért tett lépésekben. Mint ismert, az Együtt egyoldalúan visszaléptette már jelöltjeit több LMP-s, MSZP-s és független jelölt javára is.

A párt most ezt folytatja azzal, hogy visszalépteti jelöltjeit Fejér Megye 1. választókerületében (Székesfehérvár) Ráczné Földi Judit javára és Komárom-Esztergom Megye 2. számú választókerületében (Esztergom) Vadai Ágnes javára.

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.