OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2018. február 3., szombat 14:10

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2018. február 3., szombat (OS) - A TOP-os forrásokat veszélyezteti Szabó Zsolt hadjárata

    Nem ihatja meg a levét politikusok belharcának egy település sem, márpedig Hatvan városának nyugalomra és fejlődésre van szüksége. Másfél évvel a kirobbant fideszes belháborút követően végre kormányzati szereplő is eljutott annak belátására, hogy Szabó Zsolt államtitkár súlyos és megengedhetetlen hibát követ el akkor, amikor a település polgármesterével szemben táplált ellenérzései miatt nem segíti Hatvan gyarapodását, hanem akadályozza azt. Mindez nem maradhat következmények nélkül, hiszen a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében benyújtott pályázatok kiértékelése nem pártpolitikai, hanem szakmai szempontok szerint kell, hogy történjen. Ha ez nem így működik, az óriási károkat okozhat.

A TOP-os pályázatok felülvizsgálatának elrendelése jó döntés, és erre remélhetően már nem pártpolitikai, hanem szakmai szempontok szerint kerül sor, a vizsgálat eredménye pedig nyilvános lesz. Ez ugyanis Magyarország érdeke.

Sneider Tamás, országgyűlési képviselő

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.