OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2018. február 3., szombat 16:16

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2018. február 3., szombat (OS) - A megrendelt pozitív kórházi hírek sem fogják megmenteni az egészségügyet az Orbán-kormány kudarcaitól

    A kormány minden elkövet annak érdekében, hogy az elmúlt évek szégyenteljes nemtörődömségét leplezze. A jól ismert fideszes hazugság propaganda most a kórházvezetőket kötelezi heti két jó hír közlésére. Teljesen valószínű, hogy ezekkel a hírekkel próbálják manipulálni az orvosokat, betegeket és a közvéleményt.      

Orbán Viktor és kormánya retteg attól, hogy a cserbenhagyott egészségügy miatt fogják elbukni az áprilisi választásokat. Lehet heti két jó hír megírására kötelezni a kórházi vezetőket, lehet reklámozni a fideszes médiában, hogy minden a legnagyobb rendben van, de a valóságot a betegek úgyis nap, mint nap látják és átélik az egészségügyi intézményekben.    

A Jobbik kormányra kerülve nem a pozitív hírek megírását, hanem a hibák és hiányosságok feltárását fogja kérni a kórházak vezetőitől, mert a Jobbik - a Fidesszel ellentétben - nem az egészségügy problémájának elfedésében érdekelt, hanem azok azonnali megoldásában. Bárki is találta a ki a közvélemény újabb becsapására irányuló egészségügyi propaganda hírközlést, az nem segíteni akar, hanem ellenkezőleg: be akarja csapni a betegeket és méltatlan helyzetbe akarja hozni az intézményvezetőket, dolgozókat.

Lukács László György, országgyűlési képviselő

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.