OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2018. február 5., hétfő 09:20

A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének közleménye (3. rész)
    Budapest, 2018. február 5., hétfő (OS) - NEM ISMERJÜK A KRESZT VAGY CSAK NEM TARTJUK BE?

    "Alapítványunk tevékenységének fókuszában az egészségvédelem, a közlekedésbiztonság és a gyermek- és ifjúságvédelem áll. Éppen ezért tartjuk kiemelten fontosnak, hogy már második éve támogathatjuk a Generali Nagy Diák KRESZ-tesztet. Hiszünk benne, hogy együtt cselekedve, a tudatosság növelésével érzékelhető változásokat indíthatunk el" – mondta Horváth Gergely, a Generali a Biztonságért Alapítvány Kuratóriumának tagja.

Mi is az a DUE?
A DUE Médiahálózat – korábbi nevén a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete – Magyarország második legnagyobb újságíró szervezete. A közhasznú szervezet 1989 óta fogja össze az iskolai diáklapokat és diákrádiókat, az újságírói pályára készülő általános és középiskolásokat, a kommunikáció szakos hallgatókat, a pályakezdő kollégákat, és általában a média iránt érdeklődő fiatalokat.
A DUE 2013 óta minden évben teszteli a diákokat, legismertebb erőpróbájuk a Nagy Diák IQ-teszt, melyen a fiatalok intelligencia-szintjét vizsgálják. A teszten legutóbb csaknem húszezren vettek részt.

További sajtóinformáció:
Beszédírók Kft. – PR ügynökség
Csohány Domitilla
Tel.: +36-30-239-7295
E-mail: csohany@beszedirok.hu
    
     Kiadó: Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.