OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 20. szerda
Ismertető


2018. február 5., hétfő 12:17

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. február 5., hétfő (OS) - Liberálisok: Tegyük akadálymentessé a kormányváltást is!

    A Magyar Liberális Párt is aláírásgyűjtésbe kezd annak érdekében, hogy népszavazást tartsanak a 3-as metró teljes akadálymentesítéséért. Szeretnénk elérni, hogy a vonal állomásait minden budapesti lakos használni tudja.

Szomorúak vagyunk, hogy a XXI. században ilyen kérdésről egyáltalán népszavazásra van szükség. Eljött az idő, hogy megüzenjük a Fidesznek: nem luxusberuházásokra, nem stadionokra, nem a kormány várba költöztetésére van szüksége a fővárosnak. Arra van szüksége a budapestieknek, hogy a hatalom végre ne saját magával foglalkozzon, hanem az itt élő emberekkel. A fővárosi vezetés több ezer nehezen közlekedő idős emberről, babakocsis szülőről és mozgáskorlátozott emberről mondott le. Tűrhetetlen, hogy a Fidesz a metróállomások több mint harmadát úgy újítaná fel, hogy nem tudná minden budapesti lakos használni őket. Ha azonban az ellenzék összefog és együttműködik, akkor meghátrálásra tudjuk késztetni a Fideszt és Tarlós Istvánt.
    
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.