2018. október 16. kedd

2018. február 5., hétfő 12:17

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. február 5., hétfő (OS) - Liberálisok: Tegyük akadálymentessé a kormányváltást is!

A Magyar Liberális Párt is aláírásgyűjtésbe kezd annak érdekében, hogy népszavazást tartsanak a 3-as metró teljes akadálymentesítéséért. Szeretnénk elérni, hogy a vonal állomásait minden budapesti lakos használni tudja.

Szomorúak vagyunk, hogy a XXI. században ilyen kérdésről egyáltalán népszavazásra van szükség. Eljött az idő, hogy megüzenjük a Fidesznek: nem luxusberuházásokra, nem stadionokra, nem a kormány várba költöztetésére van szüksége a fővárosnak. Arra van szüksége a budapestieknek, hogy a hatalom végre ne saját magával foglalkozzon, hanem az itt élő emberekkel. A fővárosi vezetés több ezer nehezen közlekedő idős emberről, babakocsis szülőről és mozgáskorlátozott emberről mondott le. Tűrhetetlen, hogy a Fidesz a metróállomások több mint harmadát úgy újítaná fel, hogy nem tudná minden budapesti lakos használni őket. Ha azonban az ellenzék összefog és együttműködik, akkor meghátrálásra tudjuk késztetni a Fideszt és Tarlós Istvánt.

Kiadó: Magyar Liberális Párt