OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 23. szombat
Ismertető


2018. február 5., hétfő 12:17

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. február 5., hétfő (OS) - Liberálisok: Tegyük akadálymentessé a kormányváltást is!

    A vasárnapi boltzár, a budapesti olimpia és a Római-parti gát ügye is azt mutatja, hogy közösen képesek vagyunk elérni a változást. Ha közösen állunk ki a választókért, akkor sikert érhetünk el. Most még nem késő, hogy ne csak a metró ügyében kössünk szövetséget egymással. Meg kell állapodni a választási együttműködésről is, hiszen ezt várják tőlünk a szavazók. Azt várják, hogy a teljes demokratikus ellenzék közös listát, közös egyéni jelölteket és közös miniszterelnök-jelöltet állítson. Éppen ezért arra kérünk minden demokratikus ellenzéki pártot, hogy csatlakozzon a Változás Szövetségéhez. Együtt kiharcolhatjuk az akadálymenetesítést és a kormányváltást is. Itt az idő, hogy végre megegyezzünk. Itt az idő, hogy megteremtsük a kormányváltáshoz szükséges egységet!
    
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.