OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. február 5., hétfő 12:20

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. február 5., hétfő (OS) - DK-Szolidaritás: Aggódik a Fidesz a választás eredménye miatt

    Az a kapkodás ugyanis, amivel a teljes uniós támogatást le akarják hívni még a választás előtt, arra utal, hogy féltik az abból ellopható összeget.

Ennek a kapkodásnak látszik áldozatául esni az M4-es és az M35 autópálya befejezésének 160 milliárdos EU-támogatása is. Az összecsapott tervekre válaszul az Európai Bizottság félreérthetetlenül jelezte, hogy utálják, ha hülyének nézik őket: sík terepen nem kerülhet kilométerenként 4,5 milliárd forintba egy sztráda, ami ráadásul 2023-ig a mezőn fog végződni, mert román oldalról addig biztosan nem éri el az autópálya a határt.

A Demokratikus Koalíció és a Szolidaritás mélyen elítéli az EU-támogatások Fideszes tervezését, ahol fő szempont, hogy mennyit lehet ellopni belőle. A kormányváltás után az európai támogatások minden eurócentje az ország fejlesztését fogja szolgálni.

Varju László
alelnök
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.