OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 20. szerda
Ismertető


2018. február 5., hétfő 13:22

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2018. február 5., hétfő (OS) - Újabb disznóságok Kósa környezetében

    A Fidesz szerint 2018 a családok éve lesz, és ezt olyan komolyan gondolták, hogy Kósa Lajos családja után elkezdték az államtitkára famíliáját is támogatni uniós pénzekkel. Horváth István államtitkár családi cége csak tavaly 424 millió támogatást pályázott össze.

A fideszes családtámogatás nagyon sokba kerül a magyaroknak. Orbán vejének elcsalt pályázatai miatt már 13 milliárd forintot vissza kell fizetniük az adófizetőknek. Most pedig csodálatos módon és rövid idő alatt rengeteg állami pénz vándorolt Kósa Lajos és államtitkára családjához.

A Fideszes családoknak milliárdok, a magyaroknak semmi, a fideszeseknek deviza, a magyaroknak hitel, a fideszeseknek magánklinika, a magyaroknak várólista, a fideszes családoknak magániskola, a magyaroknak "egyszer használatos szakmunkás modell".

Az MSZP-Párbeszéd, a Változás Szövetsége ennek akar véget vetni ez év tavaszán.

MSZP

Bővebb információ: Gurmai Zita, országos elnökségi tag

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.