OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 20. szerda
Ismertető


2018. február 5., hétfő 14:55

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. február 5., hétfő (OS) -

    Juhász Péter: Ne legyen a gyerek kampányeszköz!

Az Együtt elkészítette közintézményekre vonatkozó választási etikai kódexét
 
Juhász Péter, az Együtt elnöke felszólítja a parlamenti választásra készülő pártokat, politikusokat, tartsák tiszteletben a közintézmények politikamentességét. A pártvezető szerint felháborító, amikor politikusok gyerekeket használnak fel cukiságkampányukhoz, ezért az Együtt elkészített egy közintézményekre vonatkozó választási etikai kódexet. Juhász Péter a kódexhez való csatlakozásra szólít fel minden induló pártot.

Egyre gyakrabban látni oktatási intézményekben, gyermekekkel kampányoló fideszes politikusokat, kormányzati szereplőket, templomban pártokat, jelölteket támogató megszólalásokat. 

Juhász Péter, az Együtt elnöke szerint tűrhetetlen, hogy a politikusok mit sem sejtő gyermekeket használnak fel cukiságkampányukhoz. Vérlázító, ahogy fideszes politikusok befurakodnak az iskolákba, óvodákba, hogy gyermekeinkkel fotózkodjanak.
Ez a viselkedés tisztességtelen, elfogadhatatlan, ezért az Együtt elkészítette a közintézményekre vonatkozó választási etikai kódexét, amelyben leírja: 

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.