OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2018. február 5., hétfő 14:55

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. február 5., hétfő (OS) -

    - A pártok, jelölőszervezetek, a jelöltek, valamint a kampányban résztvevő aktivistáik tiszteletben tartják az oktatási intézmények pártpolitika-mentességét. Semmilyen oktatási intézményben – legyen az alap-, közép- vagy felsőoktatási intézmény – semmilyen módon nem végeznek kampánytevékenységet, még csak áttételesen, közvetetten sem. Sem a pedagógusokat, sem az intézményvezetőket, sem a diákokat nem kényszerítik, nem kérik arra, hogy bármilyen módon részt vegyenek a kampányban, illetve politikai véleményt nyilvánítsanak. A kampányban részt vevő pártok, jelöltek, aktivisták intézményen belül, illetve azok közvetlen környezetében sem kért, sem kéretlen kampányanyagokkal, politikai megnyilvánulásokkal semmilyen módon nem befolyásolják választásukban sem a pedagógusokat, sem a diákokat, sem a szüleiket, hozzátartozóikat.

- A pártok, jelölőszervezetek, a jelöltek, valamint a kampányban résztvevő aktivistáik tiszteletben tartják az egyházak, vallási közösségek pártatlanságát. Semmilyen egyházi intézményben, vallási közösségben semmilyen módon nem végeznek kampánytevékenységet, még csak áttételesen, közvetetten sem. Sem az egyházi vezetőket, sem az egyház munkatársait, sem a híveket nem kényszerítik, nem kérik arra, hogy bármilyen módon részt vegyenek a kampányban, illetve politikai véleményt nyilvánítsanak.
    
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.