OS Országos Sajtószolgálat
2019. január 22. kedd
Ismertető


2018. február 5., hétfő 14:55

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (3. rész)
    Budapest, 2018. február 5., hétfő (OS) -

    A kampányban részt vevő pártok, jelöltek, aktivisták vallási közösségekben, egyházi intézményen belül, illetve azok közvetlen környezetében sem kért, sem kéretlen kampányanyagokkal, politikai megnyilvánulásokkal semmilyen módon nem befolyásolják a közösséget, illetve annak vezetőit, képviselőit.

- A pártok, jelölőszervezetek, a jelöltek, valamint a kampányban résztvevő aktivistáik tiszteletben tartják az egészségügyi intézmények politikamentességét, valamint a betegek nyugalmát, illetve gyógyuláshoz való jogát. Semmilyen egészségügyi intézményben – legyen az kórház, járóbeteg szakrendelő vagy háziorvosi szolgálat – semmilyen módon nem végeznek kampánytevékenységet, még csak áttételesen, közvetetten sem. Sem az egészségügyi intézményvezetőket, sem az egészségügyi dolgozókat nem kényszerítik, nem kérik arra, hogy bármilyen módon részt vegyenek a kampányban, illetve politikai véleményt nyilvánítsanak. A kampányban részt vevő pártok, jelöltek, aktivisták egészségügyi intézményen belül, illetve azok közvetlen környezetében sem kért, sem kéretlen kampányanyagokkal, politikai megnyilvánulásokkal semmilyen módon nem befolyásolják választásukban sem az intézményvezetőket, sem egészségügyi dolgozókat, sem a betegeket, sem a hozzátartozókat.

Juhász Péter felszólítja a kampányolni készülő pártokat, csatlakozzanak az etikai kódexhez.
 
Juhász Péter
az Együtt elnöke
    
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.