OS Országos Sajtószolgálat
2019. február 20. szerda
Ismertető


2018. február 5., hétfő 16:44

A Fidesz-frakció közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. február 5., hétfő (OS) - Az ellenzék a minimumot sem adta meg az oktatásnak - Reagálás az ellenzéki pártok nyilatkozatára

    Azok, akik most oktatási minimumról beszélnek, kormányzásuk ideje alatt a minimumot sem adták meg az oktatásnak. Mindig csak pénzt vettek el az oktatásból, több száz iskolát zártak be, létbizonytalanságba taszították a pedagógusokat, elvettek tőlük egyhavi bért, versenyképtelenné és liberális kísérleti tereppé változtatták az iskolákat, eltörölték a nemzeti alaptantervet, és a szülőket is magukra hagyták az iskoláztatás terheivel.
Ha az ellenzéki pártokat valóban érdekelné az oktatás ügye, akkor megszavazták volna, hogy idén 572 milliárd forinttal több juthasson oktatásra, mint a baloldal kormányzásának idején. Az ellenzéknek azonban csak a saját politikai céljai fontosak, ezért a kampány közeledtével most csak újra ki akarják használni a diákokat és a pedagógusokat.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.